Det är oss du träffar på Kullakliniken

Vi är ett glatt gäng med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som jobbar för din munhälsa. Här nedan ser du en kort presentation av oss!

Maja Lillsund
Maja LillsundÄgare och Legitimerad Tandläkare
Maja har sin examen från Karolinska institutet för tandvård och startade sin första klinik i Malung 2016. Maja är allmänpraktiker inom odontologin med bred kunskap och tycker jobbet är extra roligt när hon kan bidra med att motverka tandvårdsrädsla.

På fritiden är det friluftsliv som står högt på listan. Cykling och att upptäcka fjällen är något som Maja brinner lite extra för.

Bengt & Eva Mosseby
Bengt & Eva MossebyLegitimerad Tandläkare & Tandsköterska
Bengt är Legitimerad Tandläkare med långvarig erfarenhet inom tandvård och specialiserad i implantatoperationer. Eva är tandsköterska med lång erfarenhet och arbetar ihop med Bengt.

När de besöker sin stuga för att njuta av Sälens vackra natur, passar dom på att jobba hos oss 3 dagar i månaden.

Daniella Deising
Daniella DeisingTandsköterska
Daniella är utbildad i Sollefteå på Yrkesakademin för tandsköterskor. Hon är från Göteborg och började arbeta på Kullakliniken december 2018. Hon tycker det är extra intressant med tandteknik och värnar om att ge en god vårdupplevelse.

På fritiden tycker Daniella om att upptäcka den svenska naturen och drömmer om en egen hund.

Veronica Gudmunds
Veronica GudmundsReceptionist / Tandsköterska
Veronica har arbetat på Kullakliniken sedan sommaren 2018. Hon är den som har bäst koll på oss alla och hjälper till att boka tider. Veronica utbildar sig just nu till tandsköterska och kommer därför att lämna receptionen för sin nya roll.

Veronica är den som pratar bäst Limamål av oss alla. Jakt är en stor passion för henne, så många dagar spenderas i naturen.

Företagsfakta

Kullakliniken är en privat tandvårdsklinik i Sälen.
Vi utför allmäntandvård, implantatbehandlingar, bettreglering samt blekning.

Vår branschorganisation Vårdföretagarna Almega förespråkar att företag inom välfärden (skola, vård & omsorg) öppet visar företagsfakta. Syftet är att visa att vi privata aktörer inom välfärden arbetar minst lika hårt och seriöst som våra offentliga kollegor. Vi följer samma högt ställda krav och riktlinjer och vill gärna bidra till transparens och öppenhet. Därför har vi kompletterat vår hemsida med nedanstående information. Kollektivavtal är tecknat med Vårdföretagarna Almega.

Företagsledning & ägare:
Ägare: Maja Lillsund

allabolag.se finns mer information om företaget.

Kvalitet

Vi är en godkänd tandvårdsklinik i Malung-Sälens kommun.
För personer med funktionshinder: Kliniken är fullt handikappanpassad.

Medlem av Privattandläkarna

Hos oss kan du betala med följande kort:


Vi är en kontantfri mottagning.

Vi är anslutna till

Tandläkarna är legitimerade av Socialsyterlsen.